NALAMO IMPEX
Hög efterfrågan. Långsiktiga affärer. Måttliga priser. 

Logo Nalamo Impex

Vi fokuserar på tillväxt

Stark förankring. Bra kundbas. I rörelse i många branscher. Det här är Nalamo Impex. 

Nalamo Impex kommer från transport- och logistiksektorn och har använt dessa år av erfarenhet på ett bra sätt. Sedan dess har företaget specialiserat sig på att anskaffa produkter som är mycket efterfrågade, särskilt de som krävs för ekonomin, från verifierade källor och till rimliga priser. Och detta för kunder från hela världen. 

För människor

Man kan inte bygga en fredlig värld med hungriga magar och mänskligt elände. Norman E. Borlaug

Solrosolja. Rapsolja. Vete. Korn. Soja. Majs. Ris. Röda linser. Samt rörsocker från Brasilien och betsocker från Europa. Nalamo Impex har fokuserat på dessa mycket eftertraktade (bas) livsmedel och har byggt upp ett globalt nätverk från Brasilien till Malaysia. 

För djur

Medkänsla för levande varelser av ojämlik storlek är kanske den högsta formen av intelligens. Simon Gabriel

Genom att köpa fodermajs, fodersoja med mera från säkra, verifierade källor stöder Nalamo Impex den djurindustri som förser oss människor med det viktigaste livsmedlet.

För växter

Väl gödslad är halvvuxen. 

Nalamo Impex ser också till att planterings- och skördesäsongen blir så okomplicerad som möjligt inom jordbrukssektorn med olika gödselleverantörer (från t.ex. Urea 46).

För maskiner

Du kan bara öka hastigheten om du har tillräckligt med energi för att göra det. 

Den motor som driver oss är olika för alla. Men den som håller ekonomin igång måste matas med bränslen som Diesel Fuel EN590 eller A1 Jet Fuel. Nalamo Impex ser till att detta sker till riktiga priser och från sanktionsfria källor. 

Nalamo står för hållbarhet. 
Vårt mål är att tillfredsställa dagens behov på ett sådant sätt att möjligheterna för kommande generationer inte begränsas. bmz.de 

Det vi sår nu ska räcka länge.

Joerg Hausding, VD

Logo Nalamo Impex

© Nalamo Impex 2024. 
Alle Rechte vorbehalten. | All rights reserved. | Alla rättigheter förbehållna. 

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte prüfen Sie die Details und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.